EmailFacebookLinkedIn

 

Schoonmaker

Team Industrie & Logistiek

 Tel:      075 - 7200939                                    Mob:   06 - 37362076                                   Mail:    industrie-logistiek@multicraft.nl

Kim

Maaike

Romy

Onze schoonmaakvacatures in regio Zaandam

Bij Multicraft vind je altijd de meest interessante schoonmaakvacatures in Zaandam en omgeving. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het moet gereinigd worden. Gevels, ramen, machines, zwembaden, interieurs; noem maar op. Gelukkig ben jij een echte poets-pro die het zo weer blinkend schoon krijgt! Bij welk bedrijf ga jij aan de slag?

     Regio Amsterdam - Zaanstreek 

       8 uur tot 40 uur per week

   Industrie, Facilitair

    Geen vooropleiding vereist

   Rijbewijs B is een pre 

     Starter tot expert 

 

 

Wat ga je doen als je reageert op onze schoonmaakvacatures in regio Zaandam?

In grote lijnen maken we onderscheid in twee soorten schoonmaakwerk: algemeen en industrieel. Om het heel kort en simpel te schetsen: als algemeen schoonmaker ga je met je dweil aan de gang in een kantoorpand, als industrieel schoonmaker neem je met je hogedrukspuit een machine of silo van een fabriek onder handen. Zo zijn er veel verschillende schoonmaakvacatures bij ons detacheringsbureau in Zaandam.

Ga werken als algemeen schoonmaker

Als je algemeen schoonmaakwerk gaat doen, ga je voornamelijk aan de gang in kantoorpanden, spa’s, hotels of vakantiehuizen. Je reinigt bijvoorbeeld werkplekken, vergaderruimtes of kantines. Hoe doe je dat? Meestal met een stofzuiger, dweil, poetslap en desinfectiemiddelen. Restaurants zijn ook een optie, maar dan heb je vaak wel te maken met bepaalde hygiënevoorschriften (HACCP) die je in acht moet nemen.

Start als industrieel schoonmaker en ga voor het zwaardere werk

Een industrieel schoonmaker gaat vaak met schoonmaakmachines in onder andere fabrieken en de industrie aan het werk. Denk aan het reinigen van productiemachines, wanden en vloeren van bijvoorbeeld olie- of cacaofabrieken. Je doet dit met verschillende nat- en droogtechnieken, middels hogedrukreiniging of met een stoomreiniger. Maar  professionele reiniging van gevels, houtwerken en bestrating, of ongediertebestrijding, vallen ook onder industrieel schoonmaken. Met de schoonmaakvacatures van ons bureau in Zaandam kun je je ook bezig gaan houden met het reinigen van landingsverlichting op Schiphol of het schoonmaken van zorghulpmiddelen (zoals rolstoelen), dus het is best breed!

Bij welk bedrijf ga je aan de slag?

We hebben in Zaandam contact met veel bedrijven voor allerlei schoonmaakvacatures . Dit zijn allerlei schoonmaakklussen, van groot tot klein. Hierdoor vind je zeker een leuke baan in de schoonmaaksector. Op deze manier kun jij je talenten optimaal laten zien. Dit kan bijvoorbeeld een administratiebureau zijn, maar ook een commercieel bedrijf.

Wat maakt jou geschikt?

Wanneer kun je reageren op de schoonmaakvacatures van dé specialist in Zaandam? Jij bent bereid om met vlijt de wereld een stukje schoner te maken. Ook variabel werken (sommige functies zijn avonden, nachten of parttime) vind je niet erg. Als die twee zaken op jou van toepassing zijn, horen we graag van je! We worden extra blij als jij daarbij een HACCP- of VCA-basisdiploma hebt. Overigens zijn die echt niet binnen elk bedrijf nodig, dus laat je daar niet door tegenhouden!

Wat krijg je ervoor terug?

Je wilt natuurlijk weten wat je ervoor terugkrijgt als je solliciteert op één van de schoonmaakvacatures van Multicraft uit Zaandam. De arbeidsvoorwaarden worden bepaald op basis van het bedrijf waarvoor je aan de slag gaat. Op de volgende zaken kun je in ieder geval rekenen:

·         Een marktconform salaris;

·         ATV-compensatie, toeslagen, reiskostenvergoeding, periodieke en initiële salarisverhogingen zoals bij het bedrijf waarvoor je gaat werken;

·         Deelname aan de pensioenregeling van StiPP;

·         De mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen;

·         Loopbaanbegeleiding en betrokkenheid, ook nádat je aan je nieuwe job begonnen bent;Je valt onder de NBBU-cao voor Uitzendkrachten.

Solliciteer vandaag nog

Ben je enthousiast geworden om als schoonmaker aan de slag te gaan? Of deins je niet terug voor het zwaardere werk? Ontdek onze huidige schoonmaakvacatures in Zaandam en omgeving en solliciteer vandaag nog. Heb je eerst nog vragen, bel dan naar 075 - 7200939 of stuur je vragen naar industrie-logistiek@multicraft.nl.

Interesse in deze vacature?

Laat het weten door je gegevens naar ons door te sturen, dan nemen wij sowieso contact met je op! Je kunt ons ook bellen of mailen. We bespreken deze vacature graag verder met je en plannen desgewenst een kennismakingsgesprek in.

Team Industrie & Logistiek

Valette & Joyce

Tel:      075 - 7200939

Mob:   06 - 37362076         

Mail:   industrie-logistiek@multicraft.nl

Kim

Maaike

Romy