EmailTwitterFacebookLinkedIn


 Administratief - Secretarieel 

Contact met team Administratie

Tel:       075-6144882
Mob:    06-18649936
Mail:     administratief@multicraft.nl

 

 

Contact met team Administratie

Tel:       075-6144882
Mob:    06-18649936
Mail:     administratief@multicraft.nl

 

 

Kies hieronder de vacature die bij jou past en solliciteer direct!

Weet je nog niet goed welke vacature bij jou past? Geen probleem. Tijdens een vrijblijvend gesprek leren wij jouw talenten graag kennen en helpen wij jou verder met het maken van de juiste keuzes. 

Administratieve en secretariele vacatures in regio Zaandam en regio Amsterdam

Ben jij geïnteresseerd in onze administratieve vacatures en/of secretariële vacatures bij bedrijven in Zaandam en Amsterdam? Is regelen en organiseren jouw eerste natuur en sta je altijd dienstverlenend voor de ander klaar? Ben je een manusje-van-alles dat zaken glimlachend oplost, zodat je collega’s zich kunnen focussen op hun eigen taken. Dan is een secretariële functie vast wat voor jou. Denk bijvoorbeeld aan functies zoals secretaresse, management-assistent of officemanager, maar ook aan een baan als baliemedewerker of receptionist. Hoor jij anderen wel eens mopperen dat repeterend werk zo saai is en denk jij dan: “dat lijkt me juist heerlijk”? Dan is een data-entry functie mogelijk wat voor jou! Of misschien krijg jij energie van klantcontact en het oplossen van problemen en klachten? Kijk dan eens naar onze vacatures voor de klantenservice of als service-coordinator. Denk je meer aan het beheren of ondersteunen van administratieve processen of logistieke processen, zoals orderadministratie, voorraadbeheer, wagenparkbeheer, personeelsadministratie of financiele administratie? Wat jouw voorkeuren en talenten ook zijn, er zit vast een geschikte vacature tussen onze vacatures in regio Zaandam en regio Amsterdam. 

Afwisselende administratieve vacatures in de omgeving van Zaandam

Het is fijn als je een afwisselende baan hebt. Gelukkig ben je hiervan verzekerd als je reageert op een van onze administratieve of secretariële vacatures bij leuke bedrijven in Zaandam en wijde omgeving. Zo kun je uren registreren, debiteurenbeheer en crediteurenbeheer voeren, facturen verwerken of vroegtijdig financiële kansen signaleren, geen dag is hetzelfde. Dus ook als administratief medewerker is geen dag hetzelfde, net als bijvoorbeeld in een commerciële functie.

Solliciteer op onze administratieve vacatures bij de leukste bedrijven in regio Zaandam

Kies hieronder de vacature die bij jou past en solliciteer direct via Multicraft! Je zult zien dat er altijd veel verschillende vacaturesonline staan. Heb je nog vragen voordat je solliciteert? Bel dan naar 075 - 6144882 of stuur dan een e-mail naar administratief@multicraft.nl.