EmailTwitterFacebookLinkedIn

Hét technisch uitzendbureau in Zaandam

Als je een baan zoekt in de bouw of in de techniek, zoek dan jouw nieuwe baan bij hét technisch uitzendbureau dat actief is in de bouw en de techniek in Zaandam. Wij van Multicraft werken samen met veel verschillende bedrijven die actief zijn in de bouw en techniek, in de gehele regio Zaandam. Bij ons technisch uitzendbureau in Zaandam vind je zeker een uitdagende baan op jouw niveau, die past bij jouw interesses.

 

 Integere werkwijze

 Altijd een eigen contactpersoon

 Persoonlijke benadering

Onze Vacatures

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kies hét technisch uitzendbureau voor de bouw en techniek uit Zaandam

Er zijn natuurlijk veel uitzendbureaus in de omgeving van Zaandam. Waarom kies je dan voor Multicraft? Wij zijn gespecialiseerd in slechts een aantal vakgebieden, namelijk de administratie, de loodgieterij, de schoonmaak, de bouw en techniek. Dit zijn natuurlijk maar een paar vakgebieden, maar door die focus bieden wij een betere kwaliteit. Verder hebben wij altijd een persoonlijke aanpak. Je krijgt altijd een eigen contactpersoon, die samen met jou zoekt naar een baan die perfect bij je past. We kijken samen naar wat je interesses en kwaliteiten zijn en welke baan daar perfect bij past.

Schrijf je in voor jouw droombaan bij ons technisch uitzendbureau in Zaandam

Bekijk online al onze actuele vacatures op het gebied van bouw en techniek. Heb je bij ons uitzendbureau in de bouw en techniek een passende vacature gevonden bij een bedrijf in regio Zaandam? Reageer dan op de vacature of schrijf je direct bij ons in. Heb je nog vragen? Bel dan naar 075 - 6313111, of mail naar techniek@multicraft.nl.

 

Vraag het ons!

Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Wellicht vind je het antwoord op jouw vraag bij de Veelgestelde vragen. Natuurlijk beantwoorden wij jouw vraag ook graag persoonlijk. Bel ons of stel je vraag via de onderstaande button.