EmailFacebookLinkedIn

 

Magazijn medewerker

Team Industrie & Logistiek

 Tel:      075 - 7200939                                    
 Mob:   06 - 37362076                                   Mail:    industrie-logistiek@multicraft.nl

Kim

Maaike

Romy

Elk artikel ligt op de juiste plek en alle voorraden kloppen. Gereedschappen gaan op tijd voor de keuring en grijpvoorraden worden tijdig aangevuld. Jij houdt ervan als je toko netjes en op orde is!

     Regio Amsterdam - Zaanstreek 

       8 uur tot 40 uur per week

   Logistiek   

    Geen vooropleiding vereist

   Rijbewijs B is een pre 

     Starter tot expert 

 

Vacatures voor een magazijnmedewerker in Zaandam

Onze vacatures voor magazijnmedewerker in de regio Zaandam zijn ideaal als je geniet van orde en netheid. Elk artikel ligt op de juiste plek en alle voorraden kloppen. Gereedschappen gaan op tijd voor de keuring de deur uit en grijpvoorraden worden tijdig aangevuld. Zo loopt alles bij jullie in het bedrijf op rolletjes. Dankzij onze vacatures voor een baan als magazijnmedewerker in de omgeving van Zaandam draag jij jouw steentje hieraan bij.

 

Onze vacatures voor magazijnmedewerker in regio Zaandam: wat ga je doen?

Van een piepklein magazijntje op driehoog achter, tot magazijnen zo groot als voetbalvelden. De grootte kan nogal variëren. En zo zijn er nog wel meer verschillen! Maar, grote kans dat we jou dat niet meer hoeven te vertellen, want jij weet misschien al wel hoe bedrijvig het er kan zijn. Wat doe je daar dan zoal? De meest voorkomende taak is wel het orderpicken. Met een pakbon of stuklijst verzamel en groepeer je diverse producten voor verzending, of voor uitlevering naar de werkplaats. Ook organiseer je het ontvangen van binnenkomende goederen. Deze controleer je, registreer je en berg je op. Voorraadbeheer is ook een veelgehoorde taak. Je controleert hierbij de voorraadcijfers en vergelijkt deze met de daadwerkelijke voorraden. Verder houd je je bezig met het laden, lossen of uitleveren van goederen. Vaak doe je dat met de vorkheftruck of reachtruck. Wat ook voorkomt, is dat je documenten voor (retour)zendingen verzorgt. Denk dan aan paklijsten, CRM’s of douanepapieren. Het kan zijn dat gereedschapsbeheer ook een van je taken wordt. Ten slotte sleutel je soms het een en ander in elkaar, repareer je wat, of zorg je ervoor dat goederen goed verpakt zijn voor verscheping of verzending. Als je reageert op één van onze vacatures voor een baan als magazijnmedewerker bij een bedrijf in regio Zaandam, ga je dus een afwisselende baan tegemoet.

 

Bij welk bedrijf ga je aan de slag?

We staan in contact met een flink aantal bedrijven in Zaandam en omgeving, die bij ons diverse vacatures publiceren. Van kleinschalig tot groot, van alle markten thuis of juist gespecialiseerd. Er bestaat dus een goede kans dat we daadwerkelijk een plek voor je kunnen vinden. Een plek waar jij het best tot je recht komt. Reageer dus snel op één van onze vacatures voor een baan bij een leuk bedrijf in Zaandam of omgeving, bijvoorbeeld als productiemedewerker.

 

Wat maakt jou geschikt voor de vacatures voor magazijnmedewerker in Zaandam?

Het allerbelangrijkste is dat jij zin hebt om dit werk te doen als je interesse hebt de vacatures van MultiCraft voor een baan als magazijnmedewerker, bijvoorbeeld als servicecoördinator bij een leuk bedrijf in Zaandam of omgeving. Dus ook als je dit werk nog niet eerder hebt gedaan, horen we graag van je! Heb je hier wel al werkervaring in, heb je materiaalkennis, kan je overweg met de hef-/reachtruck, en/of heb je kennis van logistieke processen? Dan zijn dat streepjes voor! Ook als je op zoek bent naar een functie als Hoofd Magazijn/Magazijnmeester, zien we graag jouw reactie tegemoet.

 

Wat krijg je terug als je reageert op de vacatures voor magazijnmedewerker in Zaandam

De arbeidsvoorwaarden worden bepaald met het bedrijf waarvoor je aan de slag gaat na het reageren op vacatures bij een leuk bedrijf in de omgeving van Zaandam. Je kunt in ieder geval rekenen op:

·         Een marktconform salaris;

·         ATV-compensatie, toeslagen, reiskostenvergoeding, periodieke en initiële salarisverhogingen zoals bij het bedrijf waarvoor je gaat werken;

·         Deelname aan de pensioenregeling van StiPP;

·         De mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen;

·         Loopbaanbegeleiding en betrokkenheid, ook nadat je aan je nieuwe job begonnen bent;

·         Goede afspraken over arbeidsvoorwaarden, op basis van het NBBU-cao voor Uitzendkrachten.

 

Reageer snel

Heb je tussen onze vacatures voor een magazijnmedewerker een leuke baan gevonden in de omgeving van Zaandam? Reageer dan snel op één van deze vacatures. Heb je vooraf nog vragen, bel dan naar 075 – 7200939 of stuur een e-mail naar industrie-logistiek@multicraft.nl. Je kunt dus op diverse manieren contact met ons opnemen.

 

 

Interesse in deze vacature?

Laat het weten door je gegevens naar ons door te sturen, dan nemen wij sowieso contact met je op! Je kunt ons ook bellen of mailen. We bespreken deze vacature graag verder met je en plannen desgewenst een kennismakingsgesprek in.

Team Industrie & Logistiek

Valette & Joyce

Tel:      075 - 7200939

Mob:   06 - 37362076         

Mail:   industrie-logistiek@multicraft.nl

Kim

Maaike

Romy