Over Multicraft

Persoonlijk

Multicraft Uitzendbureau is bekend om haar persoonlijke aanpak en maatwerk. De teams op onze vestigingen besteden veel aandacht aan het leren kennen van hun klanten: sollicitanten en werkgevers. De wensen van deze klanten staan bij ons voorop! Leer ons alvast kennen: Ons Team.

Specialisaties 

Multicraft Uitzendbureau is gespecialiseerd in technisch, industrieel, logistiek en administratief personeel. Om snel en goed te kunnen matchen, richten wij ons hierbij specifiek op een aantal vakgebieden. Lees hier meer over onze specialisaties

Naast het uitzenden biedt Multicraft ook diensten op het gebied van detachering, werving & selectie, payrollen en opleiden. Lees meer over onze diensten.

Kwaliteit

Kwaliteit is een belangrijk uitgangspunt voor de dienstverlening van Multicraft Uitzendbureau. Dit bewijzen de verschillende kwaliteitswaarborgen en -certificaten die Multi Craft BV heeft behaald.

Veiligheid

Ook aan veiligheid op de werkvloer wordt veel aandacht besteed. Het VCU-certificaat waarborgt dat de vestigingen zorgdragen voor optimale veiligheid en arbeidsomstandigheden op de werkvloer van onze uitzendkrachten.

Historie

Multicraft Uitzendbureau heeft ruim 30 jaar ervaring in de uitzendbranche. Onze vestiging is gelegen in Zaanstad (Provincialeweg 33a  Zaandam).

Leer ons beter kennen door onze kernwaarden.

Volg ons
Multicraft Online
Een erkend uitzendbureau
Gecertificeerd voor de NEN 4400-1
Gecertificeerd voor VCU (Veiligheids Checklist Uitzendbondernemingen)
Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen
StiPP Pensioenfonds voor Personeelsdiensten