Veelgestelde vragen

Klik op de onderstaande vragen voor het antwoord op de betreffende vraag: 

Inschrijving
Aan de slag via Multicraft CAO voor uitzendkrachten Salarisbetaling Vakantiedagen & vakantiegeld Veiligheid op de werkvloer Ziekte

Antwoorden:


Wat voor vacatures heeft Multicraft Uitzendbureau?
Multicraft is gespecialiseerd in de techniek, administratie, industrie, logistiek. Om snel en goed te kunnen matchen richten wij ons hierbij specifiek op een aantal vakgebieden. Lees hier meer over onze specialisaties. Zoek je een nieuwe baan in een van deze vakgebieden? Dan maken wij graag een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Bekijk onze actuele vacatures online.

Terug
 
Welke mogelijkheden biedt Multicraft naast een uitzendovereenkomst?
Multicraft is een uitzendbureau. Dat betekent dat het merendeel van de sollicitanten in eerste instantie aan de slag gaat als uitzendkracht. Na 6 kalendermaanden bij dezelfde opdrachtgever te hebben gewerkt, kom je echter al in aanmerking voor een arbeidscontract bij de opdrachtgever zelf! Dit is sneller dan bij veel andere uitzendbureaus, waarbij je pas na 1040 gewerkte uren door de opdrachtgever zelf in dienst kan worden genomen.

Naast het uitzenden bieden wij echter ook de mogelijkheid om gedetacheerd te worden of om via een werving & selectie direct in dienst te treden bij de opdrachtgever. Geef tijdens de intake duidelijk aan waar jou voorkeur naar uit gaat, dan houden wij hier rekening mee bij onze zoektocht naar een leuke baan!

Terug
 
Hoe kan ik me inschrijven bij Multicraft Uitzendbureau?
Je kunt per mail of telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken voor een inschrijving bij een van onze vestigingen. Wij maken dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek, zodat we goed de tijd kunnen nemen om kennis met je te maken. De inschrijving duurt ongeveer een half uur tot een uur. Tijdens de inschrijving gaan we uitgebreid in op je opleidingen, je werkervaring, je sterke punten en natuurlijk je wensen met betrekking tot een nieuwe baan. Meer informatie over de inschrijving? Klik hier.

Je kunt ook online je gegevens achterlaten via de button linksboven in deze website. Wij nemen dat z.s.m. contact met je op over de mogelijkheden.


Terug
 
Wat neem ik mee naar een inschrijving?
Om tijdens het kennismakingsgesprek alle belangrijke zaken te kunnen bespreken, vragen wij je vooraf om een aantal zaken mee te nemen naar het gesprek.

Klik hier om een checklist te downloaden van de zaken die je mee dient te nemen naar het kennismakingsgesprek.

Wij stellen het erg op prijs als we je CV voor de afspraak per e-mail ontvangen op het e-mailadres van de betreffende vestiging. Vermeld hierbij duidelijk (bij het onderwerp) je naam en de datum waarop je een afspraak voor een inschrijving hebt.

Terug

Ik heb nog geen CV. Hoe stel ik een goed CV op?
Heb je nog geen ervaring met het maken van een CV en kun je wel wat hulp gebruiken? Maak dan gebruik van ons voorbeeld CV. In deze CV kun je terugvinden welke items van belang zijn en hoe je je werkervaring en opleidingen het beste in je CV kunt vermelden. Je kunt ook gebruik maken van ons invul CV. In het invul CV kun je achter de kopjes snel en gemakkelijk je persoonlijke gegevens invoeren, zodat je binnen korte tijd een goed opgebouwd CV in handen hebt.

Download Voorbeeld CV
Download Invul CV

Terug
 
Geldt een rijbewijs ook als geldig identiteitsbewijs?
Nee, een rijbewijs is geen geldig identiteitsbewijs. Werkgevers moeten de identiteit van hun werknemers controleren. Werknemers zijn daarom verplicht om voor aanvang van de werkzaamheden een geldig identiteitsbewijs te laten zien aan de werkgever en een kopie op te laten nemen in de administratie van de werkgever. Dit mag geen rijbewijs zijn. Op het rijbewijs staat namelijk niets over de nationaliteit en verblijfstatus vermeld. Ook op de werkvloeg gelt iedere dag een identificatieplicht voor werknemers/uitzendkrachten, vrijwilligers en stagiairs. Hiervoor mag wel het rijbewijs gebruikt worden.

Voor de inschrijving heb je daarom een origineel exemplaar van het Nederlandse paspoort of de Nederlandse identiteitskaart nodig. Hiermee controleren wij de echtheid van het document en stellen wij vast of je in Nederland mag werken. Volgens de privacywet wordt je paspoort of identiteitskaart bij ons 'gesloten' bewaard. Dit houdt in dat je BSN-nummer en foto wordt afgeschermd. Ga je aan het werk via Multicraft? Dan vragen we je een kopie te sturen van je document waarop je BSN-nummer en foto duidelijk zichtbaar is. Wanneer je niet beschikt over een Nederlands paspoort of identiteitskaart, dien je een geldig identiteitsbewijs van het land van herkomst te kunnen tonen én een geldig vreemdelingendocument. Uit het vreemdelingendocument moet blijken dat je in Nederland mag werken.

Terug
 
Een uitzendbureau heeft alleen maar tijdelijk werk, toch?
Vaak wordt nog gedacht dat werken als uitzendkracht alleen interessant is als je op zoek bent naar tijdelijk werk. Niets is echter minder waar! Een groot deel van onze vacatures zijn voor langere tijd, met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever.

Na 6 kalendermaanden bij dezelfde opdrachtgever te hebben gewerkt, kun je al in aanmerking komen voor een arbeidscontract bij de opdrachtgever zelf! Dit is sneller dan bij veel andere uitzendbureaus, waarbij je pas na 1040 gewerkte uren door de opdrachtgever zelf in dienst kan worden genomen.

Multicraft biedt ook detacheringsovereenkomsten aan. Dit betekent dat je voor bepaalde of onbepaalde tijd in dienst treedt bij Multicraft en bij diverse opdrachtgevers en projecten zult werken.

Daarnaast kun je ook in aanmerking komen voor een directe bemiddeling (werving en selectie). Dit houdt in dat je direct in dienst treedt bij de opdrachtgever zelf. Multicraft is in dit geval de bemiddelaar die jullie bij elkaar brengt.

Geef tijdens de inschrijving altijd duidelijk aan waar jouw voorkeur naar uitgaat, dan kunnen wij hier rekening mee houden bij onze zoektocht naar de baan die precies bij jou past!

Terug

Ik ga aan de slag als uitzendkracht. Waar moet ik rekening mee houden?

Voor je eerste werkdag als uitzendkracht helpen wij je met de benodigde voorbereidingen. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat je voldoende informatie hebt over het bedrijf en de veiligheidsvoorschriften, dat je beschikt over eventuele benodigde werkkleding of persoonlijke beschermingsmiddelen en dat je goed op de hoogte bent van de gemaakte afspraken.

Voor je eerste werkdag ligt jouw uitzendovereenkomst klaar op de vestiging. Je komt dan bij ons langs om alles nog eens goed door te spreken en een goede uitleg te krijgen over bijvoorbeeld de werkbriefjes, veiligheidsvoorschriften, salarisbetalingen en onze CAO.

Terug

Wanneer kom ik in vaste dienst?
Nadat je 6 aaneengesloten kalendermaanden als uitzendkracht bij dezelfde opdrachtgever hebt gewerkt, kun je al in aanmerking komen voor een arbeidscontract bij de opdrachtgever zelf! Dit is sneller dan bij veel andere uitzendbureaus, waarbij een uitzendkracht pas na 1040 gewerkte uren door de opdrachtgever zelf in dienst mag worden genomen.

Tijdens de werkzaamheden bij de opdrachtgever houden wij goed contact met je. In de eerste werkweek komen we langs op de werkvloer om persoonlijk na te vragen hoe het met je gaat en om jouw vragen snel te kunnen beantwoorden. Daarna houden we regelmatig telefonisch en persoonlijk contact met je, zodat wij goed op de hoogte blijven van jouw werksituatie.

Terug

Wat zijn werkbriefjes en hoe ga ik er mee om?

Afhankelijk van de gemaakte afspraken met de opdrachtgever zul jij jouw uren in de meeste gevallen digitaal aanleveren bij Multicraft.

Uren versturen op werkbriefje
Wekelijks vul je een werkbrief in. Dit is een overzicht van de uren die je in de afgelopen week hebt gewerkt. De op het werkbriefje ingevulde en ondertekende uren worden wekelijks door Multicraft uitbetaald. Je stuurt de urenbrief per mail of je maakt een foto en stuurt deze foto via What's App naar onze frontoffice. Dit gaat vaak zo snel dat na akkoord van jouw werkgever, het salaris vaak al dezelfde dag of de dag erna op je bankrekening kan staan!

Uren versturen via Multicraft Online (online urenregistratie van Multicraft)
Wekelijks worden de uren online ingevoerd via een persoonlijke inlogpagina. De uren kunnen worden ingevoerd door jou en vervolgens worden goedgekeurd door de opdrachtgever of direct worden ingevoerd door de opdrachtgever. Lees meer over Multicraft Online.

Hoe kan ik nieuwe (papieren) werkbriefjes opvragen?
De eerste werkbriefjes ontvang je na het ondertekenen van de uitzendovereenkomst (tenzij gebruik wordt gemaakt van Multicraft Online). Je kunt ook een werkbriefje downloaden op deze site. 

Terug

Welke CAO is op van mij van toepassing?
Voor onze uitzendkrachten geldt de NBBU CAO voor uitzendkrachten. In deze CAO staat precies omschreven welke rechten en plichten je hebt als uitzendkracht en wat je van het uitzendbureau en de opdrachtgever mag verwachten, maar bijvoorbeeld ook hoe het fasensysteem werkt.

Je kunt deze CAO direct online bekijken op www.nbbu.nl.

Terug

Wanneer ga ik pensioen opbouwen?
In de NBBU CAO voor uitzendkrachten is vastgelegd dat je vanaf de 1e werkdag in fase 2 een basispensioen opbouwt. Je komt in fase 2 als je 26 weken hebt gewerkt voor Multicraft Uitzendbureau zonder een onderbreking langer dan 26 weken. Voorwaarde is wel dat je 21 jaar of ouder bent. Het pensioen voor alle uitzendkrachten in Nederland wordt geregeld door de StiPP. Wanneer je 78 weken hebt gewerkt in fase 1 en 2, start de opbouw van je pluspensioen.

Let op! Indien je al een StiPPpensioen hebt opgebouwd bij een ander uitzendbureau, dien je dit altijd te melden bij Multicraft. Mogelijk kun je het pensioen dan direct voorzetten vanaf de 1e dag in fase 1. Neem contact op met een van onze vestigingen voor meer informatie over deze regeling!

Meer informatie over de StiPP (Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten) en de pensioenrechten voor uitzendkrachten vind je op www.stippensioen.nl.

Terug

Wanneer ontvang ik mijn salaris?


Iedere week lever je samen met de opdrachtgever de door jouw gewerkte uren aan bij Multicraft. Zorg ervoor dat de uren zo snel mogelijk per e-mail, What's App of via Multicraft Online bij Multicraft terecht komt. Iedere week op vrijdag worden de werkbriefjes van de betreffende week verwerkt en uitbetaald. Afhankelijk van jouw bank kun je dan vaak op vrijdagavond al de betaling op jouw bankrekening verwachten.

Indien je je werkbriefje niet direct vrijdag, maar in de daarop volgende week (weken) inlevert, zal het werkbriefje alsnog zo snel mogelijk worden verwerkt en uitbetaald. Hiermee verzorgt Multicraft een van de snelste salarisbetalingen in de uitzendbranche! 

Terug

Kan ik ook per maand uitbetaald worden?
Als uitzendkracht wordt je per week uitbetaald. Het is niet mogelijk om per maand uitbetaald te worden in verband met het wekelijks inleveren van de werkbriefjes. Wel is het mogelijk om de weekbetalingen op te sparen, zodat je eens in de 4 weken je salaris ontvangt. Neem contact op met je vaste contactpersoon op de vestiging als je voorkeur hier naar uit gaat!

Terug

Ontvang ik een reiskostenvergoeding?
Ja, in overleg met de opdrachtgever ontvang je een reiskostenvergoeding. Deze reiskostenvergoeding is afhankelijk van de afstand die je aflegt tussen je woning & je werkplek en de gemaakte afspraken met de inlener/opdrachtgever.

Indien je zelf voor werkkleding of gereedschap dient zorg te dragen, ontvang je hiervoor ook dagelijks een onkostenvergoeding.

Terug

Wanneer ontvang ik mijn loonstrook?
Je ontvangt je loonstrook wekelijks per e-mail. Wil je je loonstroken per post ontvangen? Laat dit dan z.s.m. per e-mail weten aan de vestiging. Op verzoek worden de loonstroken iedere 4 weken per post naar je huisadres verstuurd.

Terug

Krijg ik ook een jaaropgave?
Je jaaropgave wordt ieder jaar op verzoek naar je toegezonden. Dit in verband met eventuele tussentijdse verhuizingen na de beëindiging van je werkzaamheden via Multicraft. Neem contact op met een van de vestigingen van Multicraft om je jaaropgave op te vragen. Verzend een e-mailbericht naar ons hoofdkantoor

Terug

K
an ik deelnemen aan een fiscale regeling voor de vakbondscontributie?
Ja, het is mogelijk om deel te nemen aan de fiscale regeling voor de vakbondscontributie. Uitgebreide informatie over deze regeling vind je via deze link.

Terug

Wat zijn reserveringen?
Reserveringen bouw je op voor vakantiedagen en kort verzuim. Ieder uur dat je via Multicraft werkt, wordt er op basis van een vast percentage een bedrag opzij gezet in een soort ‘spaarpot’. Op het moment dat je een vrije dag op wilt nemen of naar de tandarts moet wordt je salaris betaald uit dit ‘spaarpotje’.

Het kan dus voorkomen dat je nog onvoldoende reserveringen op hebt gebouwd om een bepaalde vakantieperiode geheel uit te laten betalen. Het verschil geldt dan als onbetaald verlof!

Terug

Wat is mijn tegoed aan reserveringen?

Je kunt de stand van je eigen reserveringen altijd terugvinden onderaan op je meest recente loonstrook onder de kopjes ‘Reserveringen’ en ‘Vakantiegeld’. 

Terug

Kan ik mijn opgebouwde reserveringen ook tussentijds opnemen?
De reserveringen voor vakantiedagen en kortverzuim kun je alleen opnemen wanneer je daadwerkelijk uren niet gewerkt hebt vanwege vakantie, een feestdag of bijvoorbeeld een dokters- of tandartsbezoek. De uren die je niet heb gewerkt (maar normaal gesproken wel zou hebben gewerkt) worden dan uitbetaald uit de opgebouwde reserveringen. Het is dus niet mogelijk om reserveringen te laten uitbetalen als je een volledige werkweek gewerkt hebt!

Je kunt de opgebouwde reserveringen op deze dagen uit laten betalen door dit op het werkbriefje of in Multicraft Online te vermelden. Geef het aantal uren op die je uit de reserveringen betaald wil krijgen en vermeld duidelijk 'Uitbetalen uit reserveringen".

Als je werkzaamheden via Multicraft zijn beëindigd, worden de opgebouwde reserveringen in de 6e week na je laatste werkdag bij Multicraft overgemaakt samen met het opgebouwde vakantiegeld.

Terug

Hoeveel vakantiedagen bouw ik op?
Iedere volledige werkmaand bouw je twee vakantiedagen op. Dit betekent dat je bij een volledige werkweek van 40 uur per week, iedere maand 16 uur vakantie opbouwt. Bij een werkweek van bijvoorbeeld 24 uur, zijn dit bijna 10 uren per maand.

Terug

Wat is mijn tegoed aan vakantiegeld?
Het tegoed aan vakantiegeld kun je terug vinden onderaan op je loonstrook onder het kopje ‘Vakantiegeld’.

Terug

Wanneer wordt het vakantiegeld uitbetaald?

Het vakantiegeld wordt in principe eens per jaar in mei uitbetaald. Echter als je eerder in het jaar stopt, wordt het vakantiegeld in de 6e week na je laatste werkdag bij Multicraft overgemaakt samen met de nog openstaande reserveringen.

Terug 

Kan ik mijn opgebouwde reserveringen en mijn opgebouwde vakantiegeld ook tussentijds opnemen?

Het is niet mogelijk om het vakantiegeld tussentijds te laten uitbetalen.

Terug

Mijn werkzaamheden via Multicraft zijn beëindigd. Wat gebeurt er met mijn tegoed aan reserveringen?
Wanneer jouw werkzaamheden via Multicraft zijn beeindigd, wordt het opgebouwde bedrag aan reserveringen en vakantiegeld in de 6e week na je laatste werkdag bij Multicraft overgemaakt. 

Terug

Wie regelt mijn werkkleding, gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen?
Naar aanleiding van de veiligheidsvoorschriften wordt bepaald welke persoonlijke beschermingsmiddelen je moet dragen tijdens de werkzaamheden en welke gereedschappen je veilig kunt gebruiken. In overleg met de opdrachtgever wordt afgesproken wie de goedgekeurde persoonlijke beschermingsmiddelen verzorgd.

Indien de benodigd gereedschappen of beschermingsmiddelen niet door de opdrachtgever ter beschikking worden gesteld, regelt Multicraft goede materialen die je zelf over kunt nemen tegen een vergoeding. Vervolgens ontvang je voor iedere werkdag een onkostenvergoeding voor je eigen PBM’s en handgereedschappen die je tijdens de uitzending gebruikt.

Terug

Wat moet ik doen als ik onveilige situaties tegenkom op mijn werk?

Veilig werken heeft altijd de hoogste prioriteit! Omdat we vaak niet aanwezig zijn op jouw werkplek om de veiligheid te garanderen, ben jij onze oren, ogen en mond! Meld daarom onveilige situaties, onveilige handelingen, bijna-ongevallen en ongevallen altijd direct aan je leidinggevende en je vaste contactpersoon bij Multicraft Uitzendbureau. Wij zorgen dan zo snel mogelijk voor een adequate oplossing.

Als je vragen hebt over veiligheid kun je telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder! Natuurlijk kun je ook met al je vragen en ideeën over onveilige situaties of handelingen bij ons terecht via e-mail.

Terug

Bij wie moet ik mij ziekmelden?
Als je ziek bent geworden en dus niet kan werken, moet je je ziekmelden bij zowel de opdrachtgever als het uitzendbureau!

Bij de opdrachtgever
Als je je ziek wilt melden, dien je minimaal 1 uur voor aanvang van je officiële werktijd contact op te nemen met de direct leidinggevende bij de opdrachtgever of, als deze niet bereikbaar of afwezig is, bij de personeelsadministratie van de opdrachtgever.

Als er nog niemand aanwezig is bij het bedrijf kun je een boodschap achterlaten op het antwoordapparaat en uiterlijk bij aanvang van de officiële werktijd nogmaals contact opnemen om de ziekmelding te bevestigen.

Bij het uitzendbureau
Uiterlijk om 09.30 moet je de ziekmelding telefonisch gemeld hebben bij de Multicraft vestiging.

Bij de ziekmelding vragen wij je de volgende informatie aan ons door te geven:

- Het telefoonnummer waarop je te bereiken bent tijdens de ziekteperiode;
- Het verpleegadres (indien het verblijfadres verschilt van je vaste woonadres);
- Wat het ziektebeeld is;
- Of er sprake is van een (bedrijfs)ongeval;
- Wanneer je verwacht hersteld te zijn;
- Bij wie je je hebt ziekgemeld bij de inlener/opdrachtgever.

Belangrijk! Multicraft is eigenrisicodrager ZW. Dit betekent dat de verzuimbegeleiding en de uitbetaling van de ZW-uitkering niet door het UWV, maar door Multicraft zelf wordt uitgevoerd in samenwerking met de Verzuimeconoom (voor fase 1 en 2) en FlexCom4 (voor fase 3). 

Na ontvangst van de ziekmelding, wordt de melding doorgegeven aan de Verzuimeconoom/FlexCom4. De Verzuimeconoom/FlexCom4 zal in de eerste 24 uur na ontvangst van de ziekmelding contact met je opnemen, tot dit eerste contact dien je telefonisch bereikbaar en op je thuis- of verpleegadres aanwezig te zijn. Meer informatie over de ziekmelding en de de werkwijze van de Verzuimeconoom/FlexCom4 vind je hier.  

Terug

Hoe en wanneer kan ik mij hersteld melden?

Multicraft Uitzendbureau is eigenrisicodrager ZW. Dit betekent dat de verzuimbegeleiding en uitbetaling van de ZW-uitkering niet door het UWV, maar door Multicraft zelf wordt uitgevoerd in samenwerking met de Verzuimeconoom (voor fase 1 en 2) en FlexCom4 (voor fase 3).  

Zodra je hersteld bent, doch uiterlijk op de tweede dag van het herstel, dien je dit persoonlijk te melden bij Multicraft Uitzendbureau. Je hoeft niet op toestemming te wachten om aan het werk te gaan of om ander werk te zoeken. In veel situaties kun je zelf beslissen of het werk weer hervat kan worden. Hiervoor is geen toestemming of opdracht van de bedrijfsarts of casemanager van de Verzuimeconoom/FlexCom4 nodig.
 
Het is erg belangrijk dat je jezelf op tijd hersteld meldt. Wanneer de herstelmelding namelijk niet tijdig is ontvangen, kan dit nadelige gevolgen hebben voor de uitbetaling van het ziekengeld! 

Terug


Welke uitkering ontvang ik als ik ziek ben?

Multicraft Uitzendbureau is eigenrisicodrager ZW. Dit betekent dat de verzuimbegeleiding en de uitbetaling van de ZW-uitkering niet langer door het UWV, maar door Multicraft zelf wordt uitgevoerd in samenwerking met de Verzuimeconoom (voor fase 1 en 2) en in samenwerking met FlexCom4 (voor fase 3). 

Als je je ziek hebt gemeld, gelden er eerst 2 wachtdagen. Op deze wachtdagen ontvang je geen salaris van Multicraft en ook nog geen uitkering via de Verzuimeconoom/FlexCom4. Deze dagen zijn dus voor ‘eigen risico’. Een deel van deze wachtdagen wordt gecompenseerd door een opslag op je brutoloon. Je vindt deze opslag terug op je loonstrook als wachtdagcompensatie. 

Voor alle uitzendkrachten (met toepassing van het uitzendbeding) ziek worden, eindigt de uitzendovereenkomst automatisch. Je hebt dan gedurende je ziekteperiode geen werkgever meer. Daarvoor is er een wettelijk vangnet in Nederland: de Ziektewet. Multicraft Uitzendbureau is eigenrisicodrager ZW en voert de Ziektewet derhalve zelf uit in samenwerking met de Verzuimeconoom/FlexCom4. Vanaf de 3e ziektedag heb je recht op een ziektewetuitkering via de Verzuimeconoom/FlexCom4.

De ZW-uitkering geeft tijdens de ziekteperiode recht op 70% van je Ziektewet-dagloon. Het dagloon wordt berekend op basis van het gemiddelde loon in de 13 weken voorafgaand aan de ziekmelding. Deze loongegevens worden verkregen uit de polisadministratie van het UWV. In de NBBU CAO voor Uitzendkrachten is bepaald dat daar een aanvulling van 20% bijkomt. Concreet betekent dit dat je via de Verzuimeconoom/FlexCom4 de reguliere Ziektewetuitkering (70%) en de aanvulling van 20% (totaal 90% van dagloon) ontvangt.

Alle wijzigingen die gevolgen kunnen hebben voor het ziekengeld, dienen direct door je gemeld te worden bij de casemanager van de Verzuimeconoom/FlexCom4. Indien je je niet houdt aan de regels en gemaakte afspraken, dan kan dat gevolgen hebben voor het ziekengeld. Meer informatie over de uitbetaling en berekening van het ziekengeld / de ZW-uitkering vind je in het Ziekteverzuimreglement. Deze kun je opvragen bij je vaste contactpersoon van Multicraft.

Terug

Wanneer ontvang ik de ZW-uitkering en de aanvulling van 20%?

Multicraft Uitzendbureau is eigenrisicodrager ZW. Dit betekent dat de verzuimbegeleiding en uitbetaling van de ZW-uitkering niet door het UWV, maar door Multicraft zelf wordt uitgevoerd in samenwerking met de Verzuimeconoom (voor fase 1 en 2) en FlexCom4 (voor fase 3).  

Minimaal vier weken na ontvangst van uw ziekmelding zal de Verzuimeconoom/FlexCom4 wekelijks het ziekengeld en de aanvulling van 20% aan je overmaken op de bankrekening zoals bekend bij Multicraft voor de salarisbetaling. Voor wijziging van het bankrekeningnummer dien je contact op te nemen met de casemanager van de Verzuimeconoom/FlexCom4.

Terug

Waar vind ik meer informatie over mijn re-integratie na ziekte?

In het Verzuimreglement voor Uitzendkrachten met toepassing uitzendbeding vind je meer informatie over de regels en afspraken met betrekking tot ziektverzuim. Het ziekteverzuimreglement kun je opvragen bij je vaste contactpersoon van Multicraft. Het is belangrijk dat de Verzuimeconoom of FlexCom4, Multicraft Uitzendbureau en jijzelf samenwerken, zodat je snel weer fit en gezond aan het werk kan gaan!

Terug

 

Volg ons
Multicraft Online
Een erkend uitzendbureau
Gecertificeerd voor de NEN 4400-1
Gecertificeerd voor VCU (Veiligheids Checklist Uitzendbondernemingen)
Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen
StiPP Pensioenfonds voor Personeelsdiensten