Persoonlijke kennismaking

Multicraft is gespecialiseerd in de techniek, administratie, industrie en logistiek. Om snel en goed te kunnen matchen richten wij ons hierbij specifiek op een aantal vakgebieden. Lees hier meer over onze specialisaties. Zoek je een nieuwe baan in een van deze vakgebieden? Dan maken wij graag een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Een persoonlijke kennismaking met een van onze specialisten is de eerste stap naar een nieuwe baan die goed aansluit bij jouw wensen. In het kennismakingsgesprek bespreken we uitgebreid wat jij belangrijk vindt op het gebied van het functieprofiel, de arbeidsvoorwaarden en de bedrijfsstructuur- en cultuur. Aan de hand van dit gesprek weten wij waar we op moeten letten bij het selecteren van vacatures die jou aanspreken. Je besteedt tenslotte een groot deel van je leven op de werkvloer. Redenen genoeg om aandacht te besteden aan de zaken die jij belangrijk vindt. Ons doel is om een baan voor je te vinden waarin jij je prettig voelt en je verder wilt ontwikkelen!

Om een afspraak te maken, kun je telefonisch contact met ons opnemen. Natuurlijk kun je ook online je gegevens naar ons verzenden. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om een afspraak met je te maken. Tijdens de inschrijving zullen we je werkervaring en opleidingen uitgebreid met je doornemen en samen bekijken voor welke openstaande vacatures je in aanmerking wilt en kunt komen.

Wat neem je mee naar de inschrijving?
  • Origineel en geldig identiteitsbewijs (paspoort of ID-kaart) om vast te stellen dat je in Nederland mag werken;
  • Up-to-date CV;
  • Originele diploma’s en certificaten;
  • (Indien in je bezit) Andere passen en bewijzen (VCA-pas, heftruckcertificaat, e.d.);
  • (Indien in je bezit) Getuigschriften;
  • Recente loonstrook i.v.m. salarisindicatie;
  • Naam en telefoonnummer van minimaal twee ex-werkgevers waarbij een referentie nagetrokken mag worden.
Belangrijk!
Wanneer je niet beschikt over een Nederlands paspoort of identiteitskaart, dien je een geldig identiteitsbewijs van het land van herkomst te kunnen tonen én een geldig vreemdelingendocument. Uit het vreemdelingendocument moet blijken dat je in Nederland mag werken. Let op! Een rijbewijs is geen geldig identiteitsbewijs!

Tijdens de inschrijving ontvang je ons formulier 'Toestemming verwerking persoonsgegevens bij inschrijving'. Met dit formulier geef je Multicraft Uitzendbureau toestemming om de gegevens die je meeneemt naar de inschrijving te verwerken. Klik hier voor de Privacystatement van Multi Craft BV. 

Wij raden je aan om alvast onze actuele vacatures te bekijken. Is er een vacature die je aanspreekt? Laat dit dan direct aan ons weten!

Tot ziens bij de inschrijving!
Volg ons
Multicraft Online
Een erkend uitzendbureau
Gecertificeerd voor de NEN 4400-1
Gecertificeerd voor VCU (Veiligheids Checklist Uitzendbondernemingen)
Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen
StiPP Pensioenfonds voor Personeelsdiensten