Voordelen opdrachtgevers

Natuurlijk bieden wij u de bekende voordelen van uitzenden, zoals tijdsbesparingflexibiliteitrisicobeperking en continuïteit. Maar welke meerwaarde biedt Multicraft Uitzendbureau u? 

Flexibel dienstenaanbod 
Multicraft biedt een grote flexibiliteit op het gebied van personeelsdiensten. Dit betekent dat u op ieder moment, in ieder individueel geval, kunt beslissen welke contractvorm (uitzenden, detacheren, payrolling of directe bemiddeling) het beste aansluit op uw actuele situatie. 

Specialist & allrounder 
U kunt bij ons terecht voor gekwalificeerd personeel in de techniek, administratie, industrie en logistiek. Klik hier voor een uitgebreid overzicht van onze specialisaties. Al onze medewerkers hebben zich allround ontwikkeld en zich daarnaast gespecialiseerd in een specifiek vakgebied. U heeft een vaste contactpersoon die goed op de hoogte is van uw bedrijfsprocessen en de functievereisten binnen uw branche. 

Wij spreken dezelfde (vak)taal 
Dankzij een gedegen achtergrond in de verschillende sectoren spreken wij dezelfde (vak) taal als onze opdrachtgevers en werknemers. Dit bespaart u de tijd en moeite van veel uitleg wanneer er wordt gesproken in vaktermen. 

Uw wensen staan voorop! 
Bij het aannemen van een vacature besteden wij veel aandacht aan het inventariseren van uw wensen en functie-eisen. Ook aan de zijde van de sollicitant wordt er optimaal rekening gehouden met de voorkeuren voor functie, takenpakket, reisafstand, bedrijfscultuur, e.d. Tevens bezoeken wij de werkvloer, zodat we op de hoogte zijn van de werkzaamheden, de bedrijfscultuur, de veiligheidsvoorschriften en het team waarin de kandidaat zal werken. 

Op basis van deze informatie kunnen wij de ‘perfect match’ realiseren, zodat u en de sollicitant worden behoed voor teleurstellingen en er direct productief aan de slag kan worden gegaan! Lees hier meer over onze aanpak.

Kwaliteit op de eerste plaats… Wij maken er werk van! 
Het hanteren van strenge selectiecriteria is onontbeerlijk bij het selecteren van kwalitatief goede werknemers. Multicraft zorgt daadwerkelijk voor tijdsbesparing door alleen kandidaten aan u voor te stellen die in hoge mate aan uw functie-eisen voldoen. Hiermee nemen wij u de werving & selectieprocedure grotendeels uit handen. Uiteraard blijft de eindbeslissing in de selectie van de nieuwe medewerker in uw handen. 

Hoge reactiesnelheid 
De medewerkers van Multicraft staan altijd in de startblokken om snel voor u in actie te komen! 

Persoonlijke aanpak 
De medewerkers van Multicraft staan bekend om hun persoonlijke contact met zowel opdrachtgevers als werkzoekenden. Een ontspannen, informeel contact maakt het gemakkelijker om een goed gesprek te voeren over de zaken die u echt belangrijk vindt! 

Inzichtelijke tariefopbouw 
Door onze vaste omrekenfactoren heeft u een goed inzicht in de opbouw van het tarief. Natuurlijk zijn onze medewerkers altijd bereid de kostprijsopbouw toe te lichten in een persoonlijk gesprek. 

Geen onvoorziene kosten 
Door de toepassing van een uurtarief weet u waar u aan toe bent. Onverwachte kosten (waaronder loondoorbetaling bij ziekte of het teruglopen van werk) behoren daardoor tot het verleden. 

Veiligheid hoog op de agenda 
Multicraft Uitzendbureau besteedt veel aandacht aan de veiligheid op de werkvloer. De uitzendkrachten worden direct geïnformeerd over de benodigde veiligheidsmaatregelen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Deze aandacht voor veiligheid wordt gewaarborgd door ons VCU-certificaat. U vindt de actuele versie van het VCU-certificaat bij de downloads.

Om onze uitzendkrachten goed voor te kunnen lichten, brengen onze medewerkers regelmatig een bezoek aan de werkvloer, waardoor er een goed beeld bestaat van de werkzaamheden en veiligheidsrisico’s. Meer informatie over onze kwaliteitskeurmerken.

Aansprakelijkheid maximaal beperkt 
Multicraft biedt verschillende mogelijkheden om de aansprakelijkheid van de opdrachtgever in het kader van de Wet Ketenaansprakelijkheid te beperken of zelfs uit te sluiten. Onze medewerkers informeren u graag over de voordelen van de NEN-verklaring, de G-rekening en de verleggingsregeling BTW. U vindt actuele versies van de NEN-verklaring, de G-rekening overeenkomst en de WKA-verklaring bij de downloadsMeer informatie over onze kwaliteitskeurmerken.

Screening documenten 
Bij Multicraft neemt de controle van identiteitsbewijzen een centrale plaats in bij het inschrijven van werkzoekenden. Direct bij het kennismakingsgesprek wordt het ID-bewijs grondig gecontroleerd. Gedurende de eerste werkweek van de uitzendkracht wordt er bij nieuwe werknemers een controle door een van onze medewerkers uitgevoerd op de werkvloer. Door deze werkwijze bent u, als opdrachtgever, verzekerd van de legaliteit van de uitzending. 

Ook aan de controle van rijbewijzen, diploma’s en ander officiële documenten wordt veel aandacht besteed tijdens de intake. 

Internet & media 
Multicraft werkt met een automatiseringssysteem dat direct is verbonden met onze website en verschillende vacaturesites. Hierdoor staat uw vacature direct kosteloos op verschillende plaatsen op het internet en in de media. 

Vraagbaak 
Wij bieden u professioneel advies op het gebied van personeelsmanagement en salarisadministratie. Onze dienstverlening is erop gericht u te ondersteunen bij het oplossen van knelpunten op het gebied van personeelsbeleid. 

Korte minimale uitzendperiode 
Met onze minimale uitzendperiode komen wij u tegemoet wanneer u een uitzendkracht na de uitzendperiode een dienstverband aan wenst te bieden. Hiermee wijken wij positief af van de minimale uitzendperiode van 1040 uren die in de uitzendbranche gebruikelijk is. U kunt hierdoor de uitzendkracht sneller zelf kosteloos in dienst nemen. Informeer naar deze regeling bij uw contactpersoon bij Multicraft!

Aantrekkelijke W&S 
Multicraft Uitzendbureau berekent een aantrekkelijke directe bemiddelingsfee wanneer u de bemiddelde sollicitant direct zelf in dienst wenst te nemen. Een offensief tegen de hoge prijzen op de W&S-markt! Informeer naar de fee bij de Multicraft vestiging bij u in de buurt!

NBBU CAO voor uitzendkrachten 
Wij zijn trots op onze CAO. Een CAO die u als opdrachtgever veel flexibiliteit biedt. Onze medewerkers staan voor u klaar als u een uitgebreide uitleg over het fasensysteem of een ander aspect van de CAO wenst.

Download de NBBU CAO voor uitzendkrachten.

Uw vaste aanspreekpunt 
Multicraft Uitzendbureau heeft een vast team van medewerkers op de vestiging. Het lage verloop onder onze vestigingsmedewerkers is een uitzondering in de uitzendbranche en zorgt ervoor dat u kunt bouwen op uw vaste contactpersonen.

Naast de bovenstaande voorwaarden hanteert Multi Craft BV de Algemene voorwaarden van de NBBU. Klik hier om deze Algemene voorwaarden te downloaden.

Meer informatie? Wij staan u graag te woord! Neemt u contact op met ons voor een toelichting op onze werkwijze, organisatie, de voordelen die wij bieden en onze algemene leveringsvoorwaarden.

Volg ons
Multicraft Online
Een erkend uitzendbureau
Gecertificeerd voor de NEN 4400-1
Gecertificeerd voor VCU (Veiligheids Checklist Uitzendbondernemingen)
Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen
StiPP Pensioenfonds voor Personeelsdiensten