EmailFacebookLinkedIn


 Werktuigbouw 

Contact met team Techniek

Tel:      075-6313111
Mob:    06-20385587
Mail:     techniek@multicraft.nl

 

 

Contact met team Techniek

Tel:       075-6313111
Mob:    06-20385587
Mail:     techniek@multicraft.nl

 

Kies hieronder de vacature die bij jou past en solliciteer direct!

Weet je nog niet goed welke vacature bij jou past? Geen probleem. Tijdens een vrijblijvend gesprek leren wij jouw talenten graag kennen en helpen wij je graag met het maken van de juiste keuzes.

Vacatures in de werktuigbouwkunde in Zaandam 

Bij Multicraft vindt je de meest interessante vacatures in de werktuigbouwkunde bij de leukste bedrijven in Zaandam en omgeving. Ben jij er zo een die elke machine uit elkaar haalt, en daarna verbeterd terug in elkaar zet? Dan is werktuigbouwkunde helemaal aan jou besteed! Vind bij ons de beste vacatures in de werktuigbouwkunde bij diverse bedrijven in Zaandam. Ben jij een specialist in deze sector, maar ben je helaas je baan kwijtgeraakt? Vind bij Multicraft de beste vacatures in de werktuigbouwkunde in de omgeving van Zaandam. Zo kun je snel weer aan de slag als specialist bij een bedrijf met leuke collega’s.

Bekijk alle vacatures in de werktuigbouwkunde en reageer direct

Vraag naar de vacatures in de werktuigbouwkunde die momenteel openstaan bij verschillende bedrijven in Zaandam en omgeving. Je kunt vervolgens direct reageren, dat vergroot jouw kans op een leuke baan als werktuigbouwkundige. Stuur ons dus meteen een e-mail met je cv. Heb je nog geen passende vacature gevonden? Ons arbeidsbureau helpt je graag zoeken tussen alle openstaande vacatures van bedrijven in de werktuigbouwkunde. Deze bedrijven houden zich bezig met het gehele proces van het ontwerpen en fabriceren van diverse werktuigen. Jij bent dan verantwoordelijk voor dit proces, of een deel ervan, zoals het ontwerpen van werktuigen door middel van het maken van 3D-modellen, of het coördineren van de processen. Ook kun je je bezighouden met klantcontact. Als je reageert op een van onze vacatures in de werktuigbouwkunde, dan heb je gegarandeerd een afwisselende baan bij een leuk bedrijf. Schrijf je dus in, dan helpen we je graag die nieuwe baan te vinden.

Schrijf je in of solliciteer direct!

Ben je benieuwd naar alle vacatures in het ruime aanbod van onze specialisten? Bekijk dan al onze vacatures, niet alleen in de werktuigbouwkunde, maar ook in de installatietechniek, de bouw en de logistiek. Tijdens een vrijblijvend gesprek zoeken we samen met jou naar een leuke nieuwe baan. Reageer dan meteen, dat vergroot de kans op een baan als bijvoorbeeld werkvoorbereider. Of schrijf je in natuurlijk! Heb je vooraf nog vragen? Bel dan naar 075 - 6313111 of stuur een e-mail naar techniek@multicraft.nl.

Kies hierboven de vacature die bij jou past en solliciteer direct!