EmailFacebookLinkedIn


 Productie 

Contact met team
Industrie & Logistiek

Tel:       075-7200939
Mob:    06-37362076
Mail:     industrie-logistiek@multicraft.nl

 

Contact met team
Industrie & Logistiek

Tel:       075-7200939
Mob:    06-37362076
Mail:     industrie-logistiek@multicraft.nl

 

Kies hieronder de vacature die bij jou past en solliciteer direct!

Weet je nog niet goed welke vacature bij jou past? Geen probleem. Tijdens een vrijblijvend gesprek leren wij jouw talenten graag kennen en helpen wij jou verder met het maken van de juiste keuzes. 

Persoonlijke aanpak en de beste vacatures voor een productiemedewerker in Zaandam

Doordat wij ons toespitsen op juist deze vakgebieden, kunnen wij jou alleen de meest geschikte vacatures voor een baan als bijvoorbeeld productiemedewerker of operator aanbieden. Door deze kleinschalige aanpak, bieden wij jou namelijk persoonlijke service. Samen met jou op gaan we op zoek naar de best passende baan. Hierbij houdt hij of zij rekening met jouw wensen, capaciteiten en met wat jij belangrijk vindt in het werk. Dit kan de inhoud van het werk zijn, maar ook de werksfeer of natuurlijk het salaris. Zo heb jij de komende jaren weer een leuke baan.

Schrijf je in of reageer meteen op een leuke vacature

Bekijk al onze vacatures voor een baan als  productiemedewerker of andere diverse banen bij verschillende bedrijven in de omgeving van Zaandam maar eens op je gemak. Heb je al een geschikte vacature gevonden? Reageer dan onmiddellijk, want anders is de vacature al ingevuld en gaat jouw droombaan aan je neus voorbij. Heb je nog geen geschikte vacature gevonden? Schrijf je dan bij ons in. Wij helpen je graag met het zoeken naar een nieuwe baan. Wil je eerst meer informatie, neem dan contact met ons op via 075 - 7200939 of door het sturen van een e-mail naar industrie-logistiek@multicraft.nl.