EmailFacebookLinkedIn


 Metaal 

Contact met team Techniek

Tel:       075-6313111
Mob:    06-20385587
Mail:     techniek@multicraft.nl

Contact met team Techniek

Tel:       075-6313111
Mob:    06-20385587
Mail:     techniek@multicraft.nl

Kies hieronder de vacature die bij jou past en solliciteer direct!

Weet je nog niet goed welke vacature bij jou past? Geen probleem. Tijdens een vrijblijvend gesprek leren wij jouw talenten graag kennen en helpen wij jou verder met het maken van de juiste keuzes. 

Vind een vacature om met metaal te werken

Ben je al een tijdje aan het zoeken tussen verschillende vacatures voor een baan als lasser van metaal bij een leuk bedrijf in Zaandam of omgeving? Bekijk dan het aanbod van Multicraft eens. Wij zijn gespecialiseerd in het koppelen van werkzoekenden en bedrijven in de technieksector, dus ook als je een werkzoekende lasser bent, vind je bij ons zo een leuke baan, gewoon bij jou in de buurt in regio Zaandam.

De best passende vacature voor jou als lasser van metaal

Een goede match tussen jou als nieuwe werknemer en het bedrijf waar je gaat werken, is natuurlijk heel belangrijk. Daarom bieden wij altijd optimaal maatwerk als wij voor je op zoek gaan naar jouw droombaan als lasser bij een mooi bedrijf, waar wij verschillende vacatures hebben uitstaan. Ons arbeidsbureau bekijkt wat je wensen, kwaliteiten en eigenschappen zijn, en zoeken een baan bij een bedrijf dat écht bij je past. Dit vergroot je werkgeluk, én je nieuwe werkgever zal tevredener over je zijn. Je vindt bij ons ook verschillende andere technische vacatures, zoals vacatures in de werktuigbouwkunde.

Vind jouw nieuwe baan vandaag nog

Bekijk de vele vacatures als lasser en andere banen om met metaal te werken bij een leuk bedrijf die wij online aanbieden. Heb je een leuke baan gevonden? Reageer dan snel, dan kun je snel aan de slag. Heb je jouw droombaan nog niet gevonden? Dan helpen we je hierbij. Schrijf je in dat geval snel in bij ons uitzendbureau. Heb je voordien nog vragen? Bel dan naar 075 - 6313111 of stuur een e-mail naar techniek@multicraft.nl.