EmailFacebookLinkedIn


 Logistiek 

Contact met team
Industrie & Logistiek

Tel:       075-7200939
Mob:    06-37362076
Mail:     industrie-logistiek@multicraft.nl

 

Contact met team
Industrie & Logistiek

Tel:       075-7200939
Mob:    06-37362076
Mail:     industrie-logistiek@multicraft.nl

 

Kies hieronder de vacature die bij jou past en solliciteer direct!

Weet je nog niet goed welke vacature bij jou past? Geen probleem. Tijdens een vrijblijvend gesprek leren wij jouw talenten graag kennen en helpen wij jou verder met het maken van de juiste keuzes. 

Een betrouwbaar uitzendbureau in de logistiek in Zaandam

Zoek je via een uitzendbureau in Zaandam een nieuwe baan in de logistiek? Want het is een genot: elk artikel ligt op de juiste plek en alle voorraden kloppen. Gereedschappen gaan op tijd voor de keuring naar de keuringsinstantie en grijpvoorraden worden tijdig aangevuld. Jij houdt ervan als je werkplek netjes en op orde is! Wil je liever kilometers vreten en lekker onderweg zijn? Of ben je liever in de weer met zware voertuigen waar je bijvoorbeeld mee laadt, lost, of beton stort? Ook dan vind jij via ons uitzendbureau in Zaandam een nieuwe baan in de logistiek.

Uitzendbureau voor de logistiek in Zaandam

Zoek jij een nieuwe uitdaging in de logistiek en heb je hierbij hulp nodig van een gespecialiseerd uitzendbureau, het liefst in de omgeving Zaandam en Amsterdam? Neem dan zeker eens een kijkje tussen de vele vacatures op het gebied van logistiek, productiewerk, bouwtechniek en de schoonmaakvan Multicraft. Wij zijn een uitzendbureau, gevestigd in Zaandam, dat zich in de afgelopen 30 jaar gespecialiseerd heeft in vacatures in deze sectoren in de regio Noord-Holland. Door deze regionale aanpak gaan wij op een zeer persoonlijke wijze te werk, wat ervoor zorgt dat jij zeker de baan vindt die bij je past.

Onze persoonlijke aanpak 

Zoals al eerder gezegd hebben wij een zeer persoonlijke aanpak wanneer wij voor jou op zoek gaan naar de ideale baan. Zo krijg je bij ons uitzendbureau altijd een persoonlijke contactpersoon toegewezen. Hij of zij inventariseert eerst je ambities, kwaliteiten en natuurlijk je wensen. Wat zoek jij in je nieuwe baan en wat vind je belangrijk? Vind je het belangrijk om veel te verdienen of vind je een goede werksfeer juist belangrijk? Of ambieer je een coördinerende functie? Bij Multicraft beantwoorden we samen eerst al deze vragen, zodat we op de juiste manier op zoek gaan naar jouw toekomstige baan als bijvoorbeeld productiemedewerkerof servicecoördinator.

Reageer direct of schrijf je in!

Heb je tussen onze vacatures van in de logistiek in Zaandam jouw droombaan al gevonden? Reageer er dan snel en eenvoudig op. Heb je hierboven nog niet direct een passende vacature gezien, maar wil je wel zo snel mogelijk aan de slag? Schrijf je dan bij ons in. Ook dit kan eenvoudig online. Heb je eerst nog vragen? Bel dan naar 075 – 7200939 of stuur een e-mail naar industrie-logistiek@multicraft.nl.