EmailFacebookLinkedIn


 Gemotiveerde aanpakkers 

Contact met team
Industrie & Logistiek

Tel:       075-7200939
Mob:    06-37362076
Mail:     industrie-logistiek@multicraft.nl

 

 

Contact met team
Industrie & Logistiek

Tel:       075-7200939
Mob:    06-37362076
Mail:     industrie-logistiek@multicraft.nl

 

 

Kies hieronder de vacature die bij jou past en solliciteer direct!

Weet je nog niet goed welke vacature bij jou past? Geen probleem. Tijdens een vrijblijvend gesprek leren wij jouw talenten graag kennen en helpen wij jou verder met het maken van de juiste keuzes. 

Vacatures voor een hulpkracht

Ben je op zoek naar leuke en flexibele vacatures als hulpkracht? Je vindt ze bij Multicraft! Wij bieden uiteenlopende vacatures aan in de regio Zaandam. In ons aanbod vind je verschillende leuke bedrijven die op zoek zijn naar een fanatieke hulpkracht. We helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan.

Vacatures als hulpkracht voor gemotiveerde aanpakkers

De vacatures voor gemotiveerde aanpakkers die als hulpkracht willen werken zijn divers! Denk hierbij aan een functie als magazijnmedewerker, orderpicker en meer! Door de ruime keuze in vacatures bij ons arbeidsbureau, is er altijd wel een baan te vinden die bij jou past. Deze vacatures vinden vooral plaats in Zaandam en omgeving, hierdoor is het vaak mogelijk om een baan te vinden dichtbij huis! Mocht je je nou willen specialiseren in een vak? Dan is een leerlingfunctie ook een optie, bijvoorbeeld als dakdekker. Een functie als verkoopmedewerker behoort ook tot de keuzes in regio Zaandam. Heb jij ervaring met leidinggeven? Dan zou een baan als operator jou misschien wel op het lijf geschreven zijn.

Schrijf je in of solliciteer direct!

Ben je er nog niet helemaal uit? Laat je informeren door ons team! Met de kennis en ervaring die er bij onze medewerkers ligt zullen op zoek gaan naar de beste match. Ben je benieuwd naar alle vacatures in het ruime aanbod van onze specialisten? Bekijk dan onze vacatures. Je vindt bij ons niet alleen een functie als gemotiveerde aanpakker, maar ook in de productie, logistiek of in de bouw. Tijdens een vrijblijvend gesprek zoeken we samen met jou naar een geschikte nieuwe baan. Neem contact op via 075-7200939 of stuur een e-mail naar industrie-logistiek@multicraft.nl.