EmailFacebookLinkedIn


 Elektrotechniek 

Contact met team Techniek

Tel:       075-6313111
Mob:    06-20385587
Mail:     techniek@multicraft.nl

Contact met team Techniek

Tel:      075-6313111
Mob:    06-20385587
Mail:     techniek@multicraft.nl

Kies hieronder de vacature die bij jou past en solliciteer direct!

Weet je nog niet goed welke vacature bij jou past? Geen probleem. Tijdens een vrijblijvend gesprek leren wij jouw talenten graag kennen en helpen wij je graag met het maken van de juiste keuzes.

Vacatures voor een elektromonteur in Zaandam

Waarom je kiest uit de vacatures voor elektromonteur bij ons detacheringsbureau in Zaandam? Elektrotechniek zit in je bloed! Deze vacatures zijn voor jou als jij enthousiast wordt van het aanleggen en onderhouden van de infrastructuur voor elektriciteitsvoorzieningen, en alles wat daarmee te maken heeft. Bij Multicraft vind je vacatures voor mensen die willen uitgroeien tot de beste elektromonteur van regio Zaandam. Wil jij ook het beste uit jezelf halen? Sta jij ook iedere dag weer te popelen om de lastigste vraagstukken op te lossen en jouw klant te voorzien van de beste oplossingen op het gebied van elektrotechniek? Dankzij de persoonlijke aanpak van Multicraft kun je snel weer aan de slag!

De beste passende vacatures voor iedere elektromonteur in spé

Wij hebben een ruim aanbod aan vacatures voor wie als elektromonteur of in de installatietechniek aan de slag wil in de regio Zaandam. Je kunt hier zelf op reageren, maar je kunt je ook bij ons inschrijven, zodat je gekoppeld wordt aan je persoonlijke contactpersoon, die samen met jou op zoek gaat naar een nieuwe baan. Hierbij zorgen we voor een perfecte match, volgens onze eigen werkwijze. We bekijken goed of jouw capaciteiten en ambities aansluiten bij de persoon die jouw nieuwe werkgever zoekt. Zo wordt iedereen gelukkig van jouw nieuwe baan. Daarom kies je voor een van de vacatures als elektromonteur van een ervaren arbeidsbureau.

Ga met ons in gesprek

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging als elektromonteur of bijvoorbeeld als lasser bij een leuk bedrijf in Zaandam of omgeving? En heb je jouw droombaan nog niet gevonden tussen de vacatures die momenteel online staan? Schrijf je dan bij ons in, dan helpen we je graag verder. Heb je algemene vragen, bel dan naar 075 - 6313111 of stuur een e-mail naar techniek@multicraft.nl.

Kies hieronder de vacature die bij jou past en solliciteer direct!