EmailFacebookLinkedIn


 Commercieel 

Contact met team Administratie

Tel:       075-6144882
Mob:    06-18649936
Mail:     administratie@multicraft.nl

 

 

Contact met team Administratie

Tel:       075-6144882
Mob:    06-18649936
Mail:     administratief@multicraft.nl

 

 

Kies hieronder de vacature die bij jou past en solliciteer direct!

Weet je nog niet goed welke vacature bij jou past? Geen probleem. Tijdens een vrijblijvend gesprek leren wij jouw talenten graag kennen en helpen wij jou verder met het maken van de juiste keuzes. 

Commerciële vacatures in regio Zaandam 

Zoek je commerciële vacatures in de omgeving van Zaandam? Ben jij commercieel aangelegd en houd je van klantcontact? De een doet het liever bellend, de ander in persoon en de derde liever via mail. Als je solliciteert op een van de commerciële vacatures van Multicraft kun je er niet omheen, maar gelukkig vind jij dat alleen maar leuk!

Kies uit veel verschillende commerciële vacatures 

Als je solliciteert op een van onze commerciële vacatures, ga je met klantcontact aan de slag op kantoor, maar ook bij klanten. Zo breng je diverse producten en diensten aan de man. Tevens ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten en andere contacten van het bedrijf waar je gaat werken. Woon je in de omgeving van Zaandam en ben je op zoek naar commerciële vacatures? Ben je uitgekeken op je huidige baan? Geen nood, samen met ons arbeidsbureau vind je snel een nieuwe baan. Of je nu op zoek bent naar commerciële vacatures,administratieve vacatures of bijvoorbeeld naar een leuke baan als schoonmaker bij een leuk bedrijf in Zaandam. Meestal kun je snel aan de slag, zodat je snel weer een goede daginvulling hebt.

Solliciteer eenvoudig online

Heb je in onze commerciële vacatures een leuke baan gevonden bij een bedrijf in de omgeving van Zaandam? Solliciteer dan eenvoudig online of schrijf je bij ons in. Kies hieronder de vacature die bij jou past en solliciteer direct! Heb je vooraf nog vragen? Bel dan naar 075 - 6144882 of stuur dan een e-mail naar administratief@multicraft.nl.