EmailTwitterFacebookLinkedIn


 Werktuigbouw 

Contact met team Techniek

Tel:      075-6313111
Mob:    06-20385587
Mail:     techniek@multicraft.nl

 

 

Contact met team Techniek

Tel:       075-6313111
Mob:    06-20385587
Mail:     techniek@multicraft.nl

 

Kies hieronder de vacature die bij jou past en solliciteer direct!

Weet je nog niet goed welke vacature bij jou past? Geen probleem. Tijdens een vrijblijvend gesprek leren wij jouw talenten graag kennen en helpen wij je graag met het maken van de juiste keuzes.

Vacatures in de werktuigbouwkunde in regio Zaandam en regio Amsterdam

Bij Multicraft vind je interessante vacatures in de werktuigbouwkunde bij bedrijven in de omgeving van Zaandam en Amsterdam. Sleutel jij graag aan machines? Dan is werktuigbouwkunde helemaal aan jou besteed! Denk hierbij aan vacatures als engineer, toezichthouder, werkvoorbereider of (leerling) monteur werktuigbouwkunde. Vind bij ons de beste vacatures in de werktuigbouwkunde in de Zaanstreek en omgeving. Ben jij een specialist in deze sector en op zoek naar een nieuwe baan? Laat ons weten wat jouw wensen zijn, zodat we voor je op zoek kunnen gaan naar geschikte vacatures. Zo kun je snel aan de slag bij een bedrijf met leuke collega’s.

Bekijk alle vacatures in de werktuigbouwkunde in Zaandam en Amsterdam en reageer direct

Vraag naar de werktuigbouwkundige vacatures die momenteel openstaan bij verschillende bedrijven in Zaandam en omgeving. Je kunt vervolgens direct reageren, dat vergroot jouw kans op een leuke baan als werktuigbouwkundige. Heb je hierboven nog geen passende vacature gevonden? Wij helpen je graag zoeken tussen alle openstaande vacatures van bedrijven in de werktuigbouwkunde. Deze bedrijven houden zich bezig met het gehele proces van het ontwerpen en fabriceren van diverse werktuigen. Jij bent dan verantwoordelijk voor dit proces, of een deel ervan, zoals het ontwerpen van werktuigen door middel van het maken van 3D-modellen of het coördineren van de processen. Ook kun je je bezighouden met klantcontact. Multicraft is een uitzendbureau en detacheringsbureau, actief in Noord-Holland. Als je reageert op één van onze vacatures in de werktuigbouwkunde, dan heb je gegarandeerd een afwisselende baan bij een leuk bedrijf in regio Zaandam. Schrijf je dus in, dan helpen we je graag die nieuwe baan te vinden. Wij kunnen je ook verder helpen mij opleidingen en trainingen op het gebied van techniek en veiligheid.

Schrijf je in of solliciteer direct!

Ben je benieuwd naar alle vacatures in het ruime aanbod van onze specialisten? Bekijk dan onze vacatures, niet alleen in de werktuigbouwkunde, maar ook in de elektrotechniek,  installatietechniek, de bouw en de logistiek. Tijdens een vrijblijvend gesprek zoeken we samen met jou naar een geschikte nieuwe baan. Reageer dan meteen, dat vergroot de kans op een baan als bijvoorbeeld werkvoorbereider. Of schrijf je in natuurlijk! Heb je vooraf nog vragen? Bel dan naar 075 - 6313111 of stuur een e-mail naar techniek@multicraft.nl.

Kies hierboven de vacature die bij jou past en solliciteer direct!