EmailTwitterFacebookLinkedIn


 Metaal 

Contact met team Techniek

Tel:       075-6313111
Mob:    06-20385587
Mail:     techniek@multicraft.nl

Contact met team Techniek

Tel:       075-6313111
Mob:    06-20385587
Mail:     techniek@multicraft.nl

Kies hieronder de vacature die bij jou past en solliciteer direct!

Weet je nog niet goed welke vacature bij jou past? Geen probleem. Tijdens een vrijblijvend gesprek leren wij jouw talenten graag kennen en helpen wij jou verder met het maken van de juiste keuzes. 

De best passende vacatures voor jou in de metaalbewerking in Zaandam of omgeving

Een goede match tussen jou als nieuwe werknemer en het bedrijf waar je gaat werken, is natuurlijk heel belangrijk. Daarom bieden wij altijd optimaal maatwerk als wij voor je op zoek gaan naar jouw droombaan bij een mooi bedrijf in Zaandam of omgeving, waar wij verschillende vacatures hebben uitstaan. Wij bekijken wat je wensen, kwaliteiten en eigenschappen zijn, en zoeken een baan bij een bedrijf dat écht bij je past. Dit vergroot je werkgeluk, én je nieuwe werkgever zal tevredener over je zijn.

Vind jouw nieuwe baan vandaag nog

Bekijk de vele vacatures in Zaandam en omstreken die wij online aanbieden. Heb je een leuke baan gevonden? Reageer dan snel, dan kun je snel aan de slag. Heb je jouw droombaan nog niet gevonden? Dan helpen we je hierbij. Schrijf je in dat geval snel in bij ons uitzendbureau. Heb je voordien nog vragen? Bel dan naar 075 - 6313111 of stuur een e-mail naar techniek@multicraft.nl.