EmailTwitterFacebookLinkedIn


 Installatie techniek 

Contact met team Techniek

Tel:      075-6313111
Mob:    06-20385587
Mail:     techniek@multicraft.nl

 

Contact met team Techniek

Tel:       075-6313111
Mob:    06-20385587
Mail:     techniek@multicraft.nl

 

Kies hieronder de vacature die bij jou past en solliciteer direct!

Weet je nog niet goed welke vacature bij jou past? Geen probleem. Tijdens een vrijblijvend gesprek leren wij jouw talenten graag kennen en helpen wij je verder met het maken van de juiste keuzes. 

Hoe vind je je nieuwe baan tussen tussen alle installatietechniekvacatures in Zaandam?

Misschien vind je het lastig om tussen alle vacatures de perfecte baan te vinden. Dankzij onze persoonlijke aanpak hebben wij je nieuwe uitdaging zo gevonden. We gaan hierbij voor de perfecte match tussen jou en jouw nieuwe werkgever. We kijken dus uitgebreid naar jouw capaciteiten en naar wat onze opdrachtgevers zoeken. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat jij het naar je zin hebt op je nieuwe werkplek, en dus houden we ook rekening met de wensen die je hebt ten aanzien van je nieuwe baan. Zo is er een goede match tussen jou en je nieuwe werkgever!

Reageer snel of vul ons inschrijfformulier in!

Zit je al te zoeken tussen de vacatures voor een loodgieter of andere technicus, zoals in de werktuigbouw, die wij bij allerlei bedrijven in Zaandam en omgeving hebben uitstaan? En heb je een leuke baan gevonden? Reageer dan snel, want voor je het weet is de vacature ingevuld! Heb je toch nog niet jouw droombaan gevonden? Geen nood! Schrijf je bij ons in, dan helpt ons team je met het zoeken naar een nieuwe baan. Heb je nog vragen over onze persoonlijke aanpak? Neem dan telefonisch contact met ons op via 075 - 6313111 of stuur een e-mail naar techniek@multicraft.nl.