EmailTwitterFacebookLinkedIn


 Elektrotechniek 

Contact met team Techniek

Tel:       075-6313111
Mob:    06-20385587
Mail:     techniek@multicraft.nl

Contact met team Techniek

Tel:      075-6313111
Mob:    06-20385587
Mail:     techniek@multicraft.nl

Kies hieronder de vacature die bij jou past en solliciteer direct!

Weet je nog niet goed welke vacature bij jou past? Geen probleem. Tijdens een vrijblijvend gesprek leren wij jouw talenten graag kennen en helpen wij je graag met het maken van de juiste keuzes.

Vacatures Elektrotechniek in regio Zaandam en regio Amsterdam

Zoek je vacatures in de elektrotechniek in de omgeving van Zaandam en Amsterdam? Dan ben je bij Multicraft aan het juiste adres! Wij helpen je graag in jouw zoektocht naar een geschikte baan in de techniek. Bijvoorbeeld in de klimaattechniek, infratechniek, brandmeld- of beveiligingstechniek. Kies jij liever voor nieuwbouwprojecten of juist voor onderhoud of renovatie? In de industrie, woningbouw of utiliteit? Werken met laagspanningsinstallaties, verlichtingsinstallaties, zonne-energie-installaties... wij bieden vacatures in verschillende specialisaties. Voel je je in je element bij het uitvoeren van inspecties of werk je liever hands-on mee aan projecten als monteur? Krijg je energie van klantcontact of gaat jouw voorkeur uit naar het werken in een kleine team. Laat het ons weten! Dan gaan wij op zoek naar de baan die goed bij jou past! Natuurlijk hebben we ook vacatures in de installatietechniek, werktuigbouw en metaaltechniek.

Kies uit veel verschillende elektrotechnische vacatures in regio Zaandam en regio Amsterdam

Woon je in de omgeving van Zaandam of Amsterdam en ben je op zoek naar elektrotechnische vacatures? Ben je uitgekeken op je huidige baan? Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Samen met Multicraft vind je snel een nieuwe baan. Wij zijn een uitzendbureau en detacheringsbureau en actief in Noord-Holland. Ben je al bekend met NEN 1010, NEN 3140 of NEN 2535 normeringen? Via Multicraft kun je een training of opleiding volgen om jouw kennis uit te breiden. Misschien wil je je laten omscholen om bijvoorbeeld aan het werk te gaan in een technisch-administratieve functie, bijvoorbeeld op het bedrijfsbureau? Ook daar biedt Multicraft mogelijkheden.

Solliciteer eenvoudig online

Heb je tussen onze technische vacatures een leuke baan gevonden bij een bedrijf in de omgeving van Zaandam of Amsterdam? Solliciteer dan eenvoudig online of schrijf je bij ons in. Kies hierboven een vacature die bij jou past en solliciteer direct! Heb je nog vragen? Bel dan naar 075 - 6313111 of stuur dan een e-mail naar techniek@multicraft.nl.