B-VCA en VOL-VCA

Wil je examen doen voor B-VCA of VOL-VCA en ben je bij Multicraft ingeschreven als beschikbare kandidaat of op dit moment werkzaam bij Multicraft? Informeer dan naar de mogelijkheden om deel te nemen aan de examentraining!

Wat houdt de examentraining in?
Tijdens de examentraining ontvang je gedurende 5 weken iedere week oefenopgaven via de Continuous Learning App. Je download de app op je mobiele telefoon en ontvangt van Multicraft een aanmeldcode. Door het maken van de oefenopgaven raak je goed bekend met de examenstof. Na het beantwoorden van de vraag zie je direct of je de vraag goed of fout hebt beantwoord. In elke vraag is een bronvermelding aanwezig. Je kunt de lesstof nog eens teruglezen in het lesboek. Zo weet je snel welke onderdelen van de stof je al beheerst en aan welke onderdelen je nog aandacht moet besteden. Let op! Het traject is zelfstudie. Alleen het beantwoorden van de oefenopgaven is niet voldoende. Daarom less en leer je altijd uit een lesboek VCA Basisveiligheid of lesboek VCA Voor Operationeel Leidinggevenden. 

Door de Continuous Learning App kan iedereen direct starten met de examentraining, verzorgd door Multicraft Uitzendbureau. 

Interesse in de examentraining VCA?
Neem dan contact met ons op via hrm@multicraft.nl of bel 075-6311821.
Volg ons
Multicraft Online

Wij zijn op zoek naar een Intercedent(e)!
Klik hier om de vacature te bekijken!

Een erkend uitzendbureau
Gecertificeerd voor de NEN 4400-1
Gecertificeerd voor VCU (Veiligheids Checklist Uitzendbondernemingen)
Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen
StiPP Pensioenfonds voor Personeelsdiensten