Persoonlijke kennismaking

Multicraft is gespecialiseerd in de techniek, administratie, industrie en logistiek. Om snel en goed te kunnen matchen richten wij ons hierbij specifiek op een aantal vakgebieden. Lees hier meer over onze specialisaties. Zoek je een nieuwe baan in een van deze vakgebieden? Dan maken wij graag een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Een persoonlijke kennismaking met een van onze specialisten is de eerste stap naar een nieuwe baan die goed aansluit bij jouw wensen. In het kennismakingsgesprek bespreken we uitgebreid wat jij belangrijk vindt op het gebied van het functieprofiel, de arbeidsvoorwaarden en de bedrijfsstructuur- en cultuur. Aan de hand van dit gesprek weten wij waar we op moeten letten bij het selecteren van vacatures die jou aanspreken. Je besteedt tenslotte een groot deel van je leven op de werkvloer. Redenen genoeg om aandacht te besteden aan de zaken die jij belangrijk vindt. Ons doel is om een baan voor je te vinden waarin jij je prettig voelt en je verder wilt ontwikkelen!

Om een afspraak te maken, kun je telefonisch contact met ons opnemen. Natuurlijk kun je ook online je gegevens naar ons verzenden. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om een afspraak met je te maken. Tijdens de inschrijving zullen we je werkervaring en opleidingen uitgebreid met je doornemen en samen bekijken voor welke openstaande vacatures je in aanmerking wilt en kunt komen.

Wat neem je mee naar de inschrijving?
  • Origineel en geldig identiteitsbewijs (paspoort of ID-kaart) om vast te stellen dat je in Nederland mag werken;
  • Up-to-date CV;
  • Originele diploma’s en certificaten;
  • (Indien in je bezit) Andere passen en bewijzen (VCA-pas, veiligheidspaspoort, heftruckrijbewijs, e.d.);
  • (Indien in je bezit) Getuigschriften;
  • Recente loonstrook i.v.m. salarisindicatie;
  • Naam en telefoonnummer van minimaal twee ex-werkgevers waarbij een referentie nagetrokken mag worden.
Belangrijk!
Wanneer je niet beschikt over een Nederlands paspoort of identiteitskaart, dien je een geldig identiteitsbewijs van het land van herkomst te kunnen tonen én een geldig vreemdelingendocument. Uit het vreemdelingendocument moet blijken dat je in Nederland mag werken. Let op! Een rijbewijs is geen geldig identiteitsbewijs!

Download de bovenstaande checklist.

Wij stellen het erg op prijs als wij jouw CV al voor de afspraak per e-mail ontvangen. Vermeld hierbij duidelijk je naam en de datum waarop je een afspraak voor de inschrijving hebt gemaakt.

Heb je nog geen ervaring met het maken van een CV en kun je wat hulp gebruiken? Gebruik dan ons voorbeeld CV. In dit CV kun je terugvinden welke items van belang zijn en hoe je jouw werkervaring en opleidingen het beste in jouw CV kunt vermelden. Je kunt ook gebruik maken van ons invul CV. In het invul CV kun je achter de kopjes snel en gemakkelijk je persoonlijke gegevens invoeren, zodat je binnen korte tijd een goed opgebouwd CV in handen hebt.

Wij raden je aan om alvast onze actuele vacatures te bekijken. Is er een vacature die je aanspreekt? Laat dit dan direct aan ons weten!

Tot ziens bij de inschrijving!